Hart voor de Zaak

  • Coaching
  • Ondernemerschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

Het hebben van een droom is een voorwaarde om als ondernemer succesvol te zijn. Het realiseren van die droom is echter hard werken, vallen, opstaan en weer doorgaan. 

In de zesdelige documentaireserie Hart voor de Zaak volgen we een jaar lang vier bevlogen ondernemers en hun ervaren coaches op hun zoektocht naar de betekenis van ondernemerschap.

We maken kennis met Güler, Eddie, Tan en Olaf, vier jonge ondernemers, van verschillende achtergronden, werkzaam in verschillende branches, en in verschillende fasen van hun ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Allen zijn ze deelnemers aan het Dare to Have a Dream-programma, waarbij ze een jaar lang zijn gekoppeld aan ervaren coaches uit het bedrijfsleven en de overheid.

Hart voor de Zaak is een coproductie van Viewpoint Productions en de NTR en werd mede mogelijk gemaakt door de ING.

...dat op een dag ondernemers van diverse culturen samenkomen aan de tafel van ondernemerschap, waar inzichten, netwerken en kansen gedeeld worden.

...dat op een dag de culturele krachten gebundeld worden, het roer om gaat en koers gezet wordt naar een betere maatschappij die tot doel heeft om samen ‘groei en bloei' te realiseren.

...dat er op een dag ‘geen voorsprong door achterstand’ hoeft te zijn, maar dat iedere ondernemer gelijke kansen heeft.

 -The Dutch Dream Foundation-